opetusohjelmat.fi - <b>Lexia ja Provia</b>

opetusohjelmat.fi > Lexia ja Provia

Lexia ja ProviaLexia 4

• Lähes sata erillistä harjoitusohjelmaa, joissa kussakin laajat muokkausmahdollisuudet harjoituslistoineen

• Yksilöllisten harjoitusympäristöjen luominen

• Valittavina vaikeustasoja ja aihepiirejä alle kouluikäisistä ikääntyviin

• Mini-Lexia oppilaalle tai kuntoutujalle kotiin

Provia

• Lexian testiohjelmisto

• Automaattinen harjoitusympäristön luonti Lexia 4.3:een testituloksen perusteella

• Soveltuu sekä yksilö- että ryhmätestaukseen

• Provian demo löytyy Lexiasta kohdasta Tiedosto, Provia...

Lexia on laaja opetus- ja kuntoutusohjelmisto. Se on alunperin suunniteltu luki- ja muiden kielellisten vaikeuksien kuntoutukseen, mutta laajuutensa ansiosta se sisältää myös monia harjoituksia ei-kielellisten taitojen kuten hahmottamisen, muistin ja matematiikan, harjoittamiseen.

Lexia 3:een verrattuna Lexia 4:n sisällöt ovat moninkertaistuneet ja käyttömahdollisuudet monipuolistuneet ja yksinkertaistuneet. Ohjelman valmiiden profiilien lisäksi tuhansien aineistojen listatietokanta mahdollistaa yksilöllisten harjoitusympäristöjen luomisen ja muokkaamiseen eri tarpeisiin ja käyttäjäryhmille.

Lexia 4 sisältää lähes sata harjoitusohjelmaa, joihin jokaiseen liittyy erilaisia harjoituslistoja eri vaikeustasoilla ja ominaisuuksilla. Harjoituslistoja ja harjoitusten muita ominaisuuksia voidaan edelleen muokata soveltumaan kunkin oppilaan tai kuntoutujan yksilöllisiin tarpeisiin. Listatietokanta on itsessään erittäin laaja, mutta uusia listoja (esim. eri-kielisiä) ja omia aineistoja (esim. kuvia) voi luoda ja tuoda ohjelmaan helposti.

Kun kullekin oppilaalle tai kuntoutujalle on luotu yksilöllinen Lexia-harjoitusympäristö, voidaan nämä oppilas- tai kuntoutujakohtaiset harjoitusympäristöt siirtää kätevästi ohjelmaan sisältyvän Mini-Lexian avulla kunkin oppilaan tai kuntoutujan kotiharjoitteluun.

Harjoitukset muokataan aina Lexiassa. Mini-Lexiassa harjoituksia tai niiden vaikeustasoa tai palautteita ei enää voi muokata, vaan Lexia-lisenssin omaavan ammattihenkilön on seurattava harjoittelua ja tarvittaessa vaihdettava tai muutettava Mini-Lexia harjoituksia lähettämällä ne uudelleen.

Mini-Lexia oppaassa on ohjeet ammattikäyttäjälle harjoitusten lähettämiseen sekä loppukäyttäjän kotiin niiden vastaanottamiseen. Jos kotona halutaan muokata Lexia-harjoituksia, on siitä saatavana myös perhelisenssi. Perhelisenssi ei kuitenkaan sisällä Mini-Lexiaa, joka on ammattilaisen Lexiaan kuuluva lisäominaisuus (Mini-Lexian käyttö muussa tarkoituksessa kuin yksilöllisesti määriteltyjen harjoitusten siirrossa omien oppilaiden tai kuntoutujien kotiharjoitteluun on kielletty).

Lexia on levinnyt laajasti kouluihin ja terveydenhuollon sektorille. Aiemmista versioista päivitys uusimpaan versioon on aina edullisempi ja kuntalisenssit suosittuja. Laajat yhteishankinnat voivat tulla yksittäisiä hankintoja edullisemmiksi myös terveydenhuollon organisaatioille.

Lexia-ohjelmisto edellyttää käyttäjältään perehtymistä harjoitusympäristöjen luomiseen ja muokkaamiseen. Suosittelemme osallistumista koulutustilaisuuksiimme.Provia on ammattikäyttöön tarkoitettu Lexia 4:n kanssa yhteensopiva ohjelma, joka luo tarvittaessa automaattisesti harjoitusympäristön Lexiaan testituloksen perusteella. Provialla luodun harjoitusympäristön muokkausta kannattaa jatkaa edelleen Lexiassa. Lexian käyttäjät voivat tutustua Proviaan Lexian kohdasta "Tiedosto...Provia..."

Uusimmat maksuttomat päivitykset Lexia 4:n, Mini-Lexian tai Provian käyttäjille ovat ladattavissa tämän sivun alalaidasta. Laajennuksista ja muista päivityksistä voi pyytää tarjouksen: info@opetusohjelmat.fi, puh. 010 387 7890.

Lexiaa on saatavana myös kokonaan ruotsin- tai englanninkielisenä. Englanninkieliseen Lexioniin sisältyy englanninkielinen Provia. Pyydä tarjous: info@opetusohjelmat.fi, puh. 010 387 7890.

Huom! Jos tilaat pelkän tarjouspyynnön, valitse toimitustavaksi nouto - tarjous toimitetaan kuitenkin sähköpostitse!Oppaat


CognAid on tehnyt Lexia 4 pikaoppaan helpottamaan Lexian ammattikäyttäjiä aloittamaan Lexian käytön sekä kertaamaan perusasioita esim. koulutuksen jälkeen.

Mini-Lexia opas sisältää ohjeet yksilöllisen harjoitusympäristön siirtämiseen Mini-Lexiaan sekä sen vastaanottamiseen loppukäyttäjän kotona. PDF:n koko on n. 500 kt.Päivitykset


Lexian ja Provian päivitys versioon 4.31. Päivitys sisältää korjauspäivityksiä versioihin 4.x sekä uudistetun harjoitusten siirtotoiminnon. Ennen päivitystä tietokoneeseen tulee olla asennettuna Lexian koko versio 4.0 tai uudempi. Klikkaa linkkiä ja täytä lomakkeeseen vähintään vaaditut tiedot. Lomakkeen lähettämisen jälkeen voit ladata päivityksen ja saat sähköpostiisi asennuskoodin. Päivityksen koko on n. 20 Mt.

Muista ladata myös Mini-Lexian päivitys versioon 4.31, Lexian ja Mini-Lexian tulee olla samaa versiota. Päivityksen koko on n. 3,2 Mt.

Päivitys Windows 7-, 8-, 10- ja Vista-käyttöjärjestelmään (VB-kirjastojen asennus)
Asenna tämä päivitys ainoastaan, mikäli Lexia ei käynnisty Vistalla varustetussa tietokoneessa puuttuvan tiedoston vuoksi (tiedoston koko on n. 1 Mt).
<b>Lexia ja Provia</b>
<b>Lexia ja Provia</b>
 <b>Lexia ja Provia</b>

Tuotekoodi: 100004

Lexia 4 yhdelle koneelle 750 € + alv = 930.00 €

Päivitys version 4 sisällä yhdelle koneelle 100 € +alv = 124.00 €

Päivitys Lexia 3:sta yhdelle koneelle 412,50 € +alv = 511.50 €

Lexia 4 kahdelle koneelle 1200 € + alv = 1488.00 €

Lexia 4 viidelle koneelle 2200 € + alv = 2728.00 €

Lexia 4 kymmenelle koneelle 3700 € + alv = 4588.00 €

Lexia 4 laajennus- tai kuntalisenssitarjouspyyntö

Lexia 4 perhelisenssi (sis. alv.) 430.00 €

Provia yhdelle koneelle 500 € + alv = 620.00 €

Provia viidelle koneelle 1500 € + alv = 1860.00 €

Provia lisälisenssit yli 5:lle koneelle (kpl) 200 € + alv = 248.00 €

Provia koulu- tai toimipaikkalisenssi 1700 € + alv = 2108.00 €

Lexia- ja/tai Provia -koulutustarjouspyyntö


 

 Ostoskori

CognAid Oy, Kellosilta 2 D 67, 00520 Helsinki, Finland
puh. / Tel. + 358 (0) 10 387 7890
Sähköpostiosoite info@cognaid.fi