opetusohjelmat.fi - CAMI Havaintotaidot

opetusohjelmat.fi > CAMI Havaintotaidot

CAMI Havaintotaidot

• Hahmotustaitojen kartoittamiseen, kasvattamiseen ja kuntouttamiseen kaikenikäisille ja -tasoisille

• Laaja valikoima harjoituksia monilta eri osa-alueilta (myös esim. muisti, tarkkaavaisuus)

• CAMI Edu-Suite -oppilasseuranta- ja -hallinnointiosio

• Automaattinen harjoitusten mukauttaminen Autopilot-toiminnolla

CAMI Havaintotaidot

on suosittu ohjelma hahmotustaitojen opetukseen ja kuntoutukseen. Ohjelmisto sisältää satoja harjoituksia havaintotaitojen eri osa-alueilta. Tehtävät on kehitetty pääosin ei-kielellisten hahmotustaitojen harjoittamiseen, mutta valikoimassa on paitsi visuaalisia ja auditiivisia harjoitteita myös jonkin verran kielelliseen hahmottamiseen ja muistiin liittyviä harjoituksia.

CAMI Havaintotaidot on jaettu kahdeksaan harjoitusalueeseen (värit, muodot, avaruudellinen hahmotus, yhdistelykyky, muisti, kuullun erottelu, määräkäsitteet, kehon hahmotus), jotka sisältävät vuorostaan useita erikoistuneita harjoitusalueita (esimerkiksi tunnistaminen, luokittelu, laskeminen jne.) joissa on omat ryhmittelynsä vaikeusasteineen. Tietyn ryhmän harjoitukset sisältävät vuorostaan useita tehtäviä, jotka vaikeutuvat ja monimutkaistuvat vähitellen. Vaikeustaso on valittavissa joko manuaalisesti tai mukautettavissa Autopilot-toiminnon avulla.

Laajuutensa ansiosta ohjelmaa voidaan soveltaa kaikenikäisille ja -tasoisille. Se sisältää harjoituksia eri vaikeusasteilla alkaen erittäin helpoista tehtävistä aina erityislahjakkuutta vaativiin tehtäviin saakka. Kannustavat ja riemastuttavat palautteet on suunniteltu ylläpitämään harjoitusmotivaatiota.

CAMI on suunniteltu opetus- ja kuntoutustyötä tekevien ammattihenkilöiden apuvälineeksi soveltuen kirjausominaisuuksiensa vuoksi myös edistymisen arviointiin ja seurantaan. CAMI soveltuu myös itsenäiseen kotiharjoitteluun.

CAMI Edu-Suite Autopilot-toimintoineen on ohjelman uusimman version ominaisuuksia. Autopilotin avulla harjoitukset vaikeutuvat tai helpottuvat automaattisesti henkilön suoriutumisen mukaan. Ohjelma myös tilastoi suoritukset henkilö- ja ryhmätasolla. CAMI Edu-Suite auttaa myös edistymisen seurannassa ja analysoinnissa tuottaen monia erilaisia oppilas- sekä luokkakohtaisia edistymis- ja vertailuraportteja, jolloin tulokset voidaan osoittaa esimerkiksi ohjelmasta tulostetun suoriutumiskuvion avulla.

CAMI Havaintotaidot -ohjelman voi pyytää tutustumiskäyttöön. Kokeiluaika umpeutuu 14 päivän kuluttua ohjelman asentamisesta. Koekäytössä olleen ohjelman voi lunastaa pysyvään käyttöön, jolloin CognAidista saa siihen tarvittavan koodin.

Nykyinen ohjelmaversio on 4.6. Päivitys aiemmista versioista on maksullinen.

Huomaa myös Cami-koulutus, joissa perehdytään niiden joustavaan ja monipuoliseen käyttöön.

Päivitykset ja ohjeet
Lataa tästä CAMIn asennus- ja käyttöönotto-ohje yksittäisille työasemille. Ohjeessa on mukana myös ratkaisuja tunnettuihin ongelmatilanteisiin.

Päivitys CAMIn oppilashallintaan, jolla poistetaan Oppilashallinnon kuuden oppilaan rajoitus yksittäisissä asennuksissa. Päivitys korjaa yhden rekisteriarvon, ja se on suoritettava järjestelmänvalvojana.
CAMI Havaintotaidot
CAMI Havaintotaidot
 CAMI Havaintotaidot

Tuotekoodi: 100027

Päivitys versioon 4.6 yhdelle koneelle 100 € + alv = 124.00 €

Yhdelle koneelle 670 € + alv = 830.80 €

Viidelle koneelle 1900 € + alv = 2356.00 €

Perhelisenssi (sis. alv.) 395.00 €

CAMI Havaintotaidot kokeiluun 14 vrk 0 €


 

 Ostoskori

CognAid Oy, Kellosilta 2 D 67, 00520 Helsinki, Finland
puh. / Tel. + 358 (0) 10 387 7890 (8,21 snt/puh + 5,9 snt/min lankapuhelin tai 16,9 snt/min matkapuhelin)
fax + 358 (0) 10 296 1938 , sähköpostiosoite info@cognaid.fi
Viimeksi päivitetty 2017-10-25 10:18:11