opetusohjelmat.fi - Audilex

opetusohjelmat.fi > Audilex

Audilex

• Kieliriippumaton esim. luki- ja kouluvalmiustestien yhteydessä käytettävä musikaalisuustesti (Testiversio)

• Luki- ja muiden vaikeuksien kuntoutusohjelma (Peliversio)

• Testiversioon sisältyy peli!

• Testi ja peli ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä!Lukihäiriöön on havaittu usein yhdistyvän mm. äänteiden ja rytmien hahmotusvaikeuksia. Lukihäiriöisten on myös havaittu menestyvän professori Kai Karman kehittämässä musikaalisuustestissä keskimääräistä heikommin.

Audilexin vaikuttavuutta luki- ja muiden oppimisvaikeuksien kuntoutuksessa on tutkittu Helsingin yliopistossa ja tulokset ovat kansainvälisesti tunnettuja. Audilexilla harjoittelulla on todettu olevan selkeää tehoa oppimisvaikeuksien, erityisesti lukivaikeuden, kuntoutuksessa. Uusimmissa tutkimuksissa on saatu näyttöä sen soveltuvuudesta myös muiden kielellisten ja tarkkaavuuden vaikeuksien kuntoutukseen. Esimerkiksi tästä pääsee lukemaan lisää tutkimuksista.Audilex on kehitetty vahvistamaan nähtävän muodon ja kuulokuvan ajallista yhdistämistaitoa. Ohjelma sisältää vain kuvioita ja ääntä, eikä käyttäjän tarvitse osata kirjaimia.

Audilex soveltuu jo ennen kouluikää sekä vaikeuksien seulontaan että kuntoutukseen, myös lukiolaisille ja miksei varttuneemmillekin!

Esimerkiksi Loviisan kaupunki on jo useita vuosia tarjonnut kaikille kuntansa esikoululaisille mahdollisuuden osallistua Audilex-testeihin esikouluvuoden aikana. Auditiivis-temporaalisen dysleksian riskiryhmään kuuluvat lapset pelaavat Audilex-pelillä kuntoutuvassa, ennaltaehkäisevässä mielessä. Sensomotorisen keskuksen terapeutit ottivat yhteyttä CognAidiin kertoakseen, että heillä on tästä todella hyvät kokemukset ja he suosittelevat useasti sekä testiä että peliä useille kohderyhmille.

Ammattilaisille tarkoitettu testiversio sisältää myös peliversion. Peliversiota voi tilata myös kotiin.Läs mer på svenska.In English.

Auditory - Visual Matching in Learning Disabilities : Intervention Studies from Finland and Sweden

Ammattilaisille tarkoitettu testiversio sisältää myös peliversion. Peliversiota voi tilata myös kotiin.
Audilex
Audilex
 Audilex

Tuotekoodi: 100015

Testiversio yhdelle koneelle 135 € + alv = 167.40 €

Peliversio yhdelle koneelle 33,87 € + alv = 42.00 €

Testiversio, koulu- tai toimipaikkalisenssi 400 € + alv = 496.00 €

Peliversio, koulu- tai toimipaikkalisenssi 270 € + alv = 334.80 €

Audilex, kuntalisenssitarjouspyyntö


 

 Ostoskori

CognAid Oy, Kellosilta 2 D 67, 00520 Helsinki, Finland
puh. / Tel. + 358 (0) 10 387 7890 (8,21 snt/puh + 5,9 snt/min lankapuhelin tai 16,9 snt/min matkapuhelin)
fax + 358 (0) 10 296 1938 , sähköpostiosoite info@cognaid.fi
Viimeksi päivitetty 2017-10-25 10:18:11