opetusohjelmat.fi - KOULUTUSPALVELUT

opetusohjelmat.fi > KOULUTUSPALVELUT

KOULUTUSPALVELUT

KOULUTUSPALVELUT
Toteutamme koulutusta ja palveluita sekä CognAidissa Helsingissä että toimipaikoilla.

Osasta koulutuksistamme ja kuntoutuksistamme kerrotaan täällä, toisista voi tiedustella erikseen. Suuri osa toiminnastamme toteutetaan myös toimipaikoilla ja paikkakunnilla sopimuksen mukaan.

Kysy lisää: info@cognaid.fi, puh. 010 387 7890 tai 010 387 7891.

Tilaisuuden täyttyessä tai jäädessä vajaaksi pyrimme tarjoamaan uutta mahdollisuutta tilalle.

Kuten tarjouspyynnön kohdalla, jos ilmoittaudut pelkästään koulutustilaisuuteen, muistathan valita toimitustavaksi nouto!

------------------------------------------------------------------------------------------------

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Cogmed Coach -koulutus

 

Cogmed Coach -koulutus | lisätiedotCogmed Coach -koulutus on tarkoitettu Cogmed Työmuistitreeni (RoboMemo, Cogmed QM ja/tai Cogmed JM) -ohjelman käyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet coacheiksi. Coachina voi toimia treenijakson tukemisesta vastaava ammattihenkilö tai esimerkiksi perheenjäsen.

Cogmed Coach -koulutustarjouspyyntö toimipaikalle/kuntaan


 

 


LEXIA- ja/tai PROVIA-KOULUTUS

 

LEXIA- ja/tai PROVIA-KOULUTUS | lisätiedot

Lexian ja Provian ammattimainen käyttö edellyttää perehtymistä. Lexia- ja Provia-koulutuksia voidaan pitää yhdessä tai erikseen.

Koulutuksessa käydään läpi ohjelman käytön periaatteet ja yksilöllinen soveltaminen, jolloin tulevat tutuiksi monet tavat harjoitusympäristön luomiseen ja muokkaamiseen käyttäjäkohtaisesti. Myös Mini-Lexian käyttöä ja omien materiaalien hyödyntämistä ja listojen luomista harjoitellaan.

Lexia-peruskoulutus kestää tavallisesti vähintään kuusi tuntia ja se toteutetaan yhtenä tai kahtena päivänä. Peruskoulutukseen sisältyy paljon asiaa ja siksi usein yhden koulutuspäivän jälkeen järjestetään toinen koulutuspäivä joko heti perään tai myöhemmin, jolloin peruskoulutuspäivän asioita on ehditty harjoitella hieman enemmän työssä.

Koulutusten kesto ja sisältö voidaan sopia myös tarpeen ja toiveiden mukaan. Lexia-koulutuspäivät ovat joka tapauksessa yleensä tiiviitä, minkä vuoksi intensiivikoulutus soveltuu yleensä jo runsaan Lexian käyttökokemuksen omaaville ja perusteet hallitseville. Koska vaihtoehtoja on paljon, räätälöimme koulutuksia myös toiveiden mukaan.

Koulutustarjouspyyntö koululle, toimipaikalle tai kuntaan


 

 


Räätälöidyt koulutukset ja kuntoutukset

 

Räätälöidyt koulutukset ja kuntoutukset | lisätiedot

Suunnitellaan ja toteutetaan toiveiden ja sopimuksen mukaan eri aiheista. Voit jättää tarjouspyynnön tästä tai neuvotella asiasta esim. sähköpostitse:info@cognaid.fi.

Tarjouspyyntö


 

  Ostoskori

CognAid Oy, Kellosilta 2 D 67, 00520 Helsinki, Finland
puh. / Tel. + 358 (0) 10 387 7890
Sähköpostiosoite info@cognaid.fi