opetusohjelmat.fi - YLEISTÄ TOIMINNASTAMME

opetusohjelmat.fi > YLEISTÄ TOIMINNASTAMME

YLEISTÄ TOIMINNASTAMME

YLEISTÄ TOIMINNASTAMME
CognAidin toiminta-ajatuksena on tuottaa ratkaisuja ja palveluja opetus-, arviointi-, koulutus- ja kuntoutusalan tarpeisiin, erityisesti kognitiivisten toimintojen eri osa-alueilla.

Kognitiivisilla toiminnoilla tarkoitetaan ihmisen tiedonkäsittelyyn eli ajatteluun liittyviä toimintoja, kuten oppimista, hahmottamista, muistia, tarkkaavaisuutta, päättelytoimintoja jne. Näitä monista eri osatekijöistä koostuvia toimintoja, kuten lukemista, kirjoittamista ja laskemista, voidaan opettaa, arvioida, kouluttaa, kuntouttaa ja harjoittaa. Ajatus perustuu aivojen muovautuvuuteen läpi elämän.

CognAid tarjoaa aiheeseen liittyviä tuotteita, palveluita ja koulutusta paitsi alan ammattilaisille, myös yksityishenkilöille ja perheille. Toteutamme myös erilaisia psykologisia ja pedagogisia asiantuntijapalveluita sekä toimipisteessämme Helsingin Pasilassa että sopimusten mukaan myös kunnissa eri puolilla maata. Palvelutarjontaamme kuuluvat esimerkiksi erilaiset psykologin tutkimukset ja kuntoutus, psykoterapia sekä erilaiset koulutukset ja kuntoutuskurssit.

Toimipisteemme tiloihin on esteetön kulku ja ne on remontoitu soveltumaan terveydenhuollon palveluiden käyttöön, mukaan lukien suuri koulutus- ja ryhmätila, joita vuokraamme myös tarvittaessa tunti-/päivä- tai viikkoperusteisesti. Tilat on terveystarkastettu ja Aluehallintoviraston hyväksymät.

Opetus-, arviointi- ja kuntoutusohjelmat, joiden maahantuonti, kehittäminen, myyminen ja kouluttaminen siirtyivät meille osana edellisen perheyrityksen perustajan, Juhani Mäen, sukupolvenvaihdosjärjestelyitä vuonna 2009, kuuluvat myös edelleen tarjontaamme uuden toimintamme ohella. CognAidin aikana olemme tuoneet maahan mm. Cogmed Työmuistitreeni ja RehaCom -ohjelmistot. CognAidin toimitusjohtajana toimii FM Tero Karjalainen ja terveydenhuollon palveluista ja koulutuksista vastaa PsM, neuropsykologiaan erikoistuva psykologi ja psykoterapeutti Hanna-Mari Mäki-Karjalainen.

Sivuston tuotteet on jaoteltu niiden ensisijaisten arvioitavaa, opetettavaa tai kuntoutettavaa toimintoa kuvaavien kategorioiden alle. Huomaa, että monet tuotteet voisivat kuulua useampaan eri kategoriaan, mutta sivustolla yksi voi kuulua kerrallaan korkeintaan kahteen.Olemme Facebookissa

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

LUETTELO- JA SÄHKÖPOSTILISTALLE LIITTYMINEN

 

LUETTELO- JA SÄHKÖPOSTILISTALLE LIITTYMINEN | lisätiedot

Tästä voi liittyä seuraavan luettelon postituslistalle jä sähköpostilistallemme, jota kautta tiedotetaan silloin tällöin uutuuksista, päivityksistä, koulutuksista ja palveluista. 

 


KATALOGBESTÄLLNING

 

KATALOGBESTÄLLNING | lisätiedot

Beställning av katalog på svenska som publiceras senare. Om du vill ha endast katalogen, välj ”Nouto” som leveranssätt även om katalogen skickas per post. Här kan du beställa också fler kataloger.

Mer information om produkter och tillställningar skickas också via vår e-postlista.

 

 


PALAUTE JA/TAI YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

PALAUTE JA/TAI YHTEYDENOTTOPYYNTÖ | lisätiedot

Tästä voit antaa meille palautetta ja/tai jättää vapaamuotoisen yhteydenottopyynnön. Viestikenttään voit kirjoittaa myös alustavasti, mitä asia koskee ja jättää myös puhelinnumerosi, mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse. 

 


Tutustumistilaisuudet

 

Tutustumistilaisuudet | lisätiedot

CognAidissa järjestetään noin kerran kuussa tutustumistilaisuuksia, jolloin voi vapaasti käydä tutustumassa meihin ja toimintaamme.

Tilaisuuksiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen, koska niiden toteutuminen riippuu kulloinkin ilmoittautuvien määrästä.

Meillä voi vierailla muunakin aikana sopimalla asiasta etukäteen.

 

  Ostoskori

CognAid Oy, Kellosilta 2 D 67, 00520 Helsinki, Finland
puh. / Tel. + 358 (0) 10 387 7890
Sähköpostiosoite info@cognaid.fi